PROVITS ARTIKLER

Artikler, nyheter og innhold

Naturlig hundemat og naturligvis hundeartikler! Holde deg oppdatert på hva vi foretar oss, hvor vi befinner oss og annet. Her publiserer vi snacks og godbiter for hundeeieren og nyheter om hund og hundemat for den nyhetsinteresserte!

Slik fòrer du:

En hund som spiser passe mengder storfevom og kjøtt har fast og lite avføring, fordi opptaket er høyere på storfevom og kjøtt enn på andre råvarer. Det er helt naturlig å dekke hundens daglige energibehov gjennom naturlige råvarer, og dette ligger til grunn for alle Provit produktene. Om det er en godbit, noe å tygge på eller daglig fòring, så er den beste hundematen helt naturlig.

FYSISK OG MENTALT OM

Hund og trening

En hund trenger daglig aktivitet og frisk luft. Uten daglig stimuli, mosjon og et naturlig ernærende kosthosthold kan hunden utvikle atferdsproblemer og få generelt lav livskvalitet. Her kommer tips og triks man måtte lure på ved trening av din firbente venn!

TIPS, TRIKS OG INFORMASJON

Allergi og hund

Vanlige symptomer på pelsdyr og hundeallergi er rennende, kløende øyne og tett eller rennende nese. Mange opplever også at de får tyngre for å puste. Vedvarende allergi kan utvikle seg til høysnue og astma. 

Kontakt

NORSK DYREMAT AS

NYLUND 30

4364 SIREVÅG

+47 03070
firmapost.provit@nortura.no

Naturlig hundemat

Gi hunden din naturlig hundemat. Provit er 100% rent norsk kjøtt, naturlig og enkel i bruk. Provit passer til alle raser uansett alder og aktivitetsnivå. Provit er også allergiforebyggende med smaks- og fornøydgaranti. Provit er hundemat med god samvittighet.

Provit på sosiale medier