PROVITS ARTIKLER

Artikler, nyheter og innhold

Naturlig hundemat og naturligvis hundeartikler! Holde deg oppdatert på hva vi foretar oss, hvor vi befinner oss og annet. Her publiserer vi snacks og godbiter for hundeeieren og nyheter om hund og hundemat for den nyhetsinteresserte!

Nina Smidtsrød

EKSTRA ENERGI TIL JAKTA!

Jaktsesongen er i gang og her er Ninas fôringstips!
Hun bruker Provit hele året!  På jakt og på tur bruker hun helst frysetørket vom og Provit Ekstra Energi, ettersom dette er enkelt å ta med seg og bidrar til- og styrker hundens naturlige kosthold! Hun ser på sine hunder som toppidrettsutøvere, og derfor er det veldig viktig med riktig fôringsgrunnlag! Se filmen for å få tips fra Nina på hvordan fôre på reise og jakt! Shit jakt!

FYSISK OG MENTALT OM

Hund og trening

En hund trenger daglig aktivitet og frisk luft. Uten daglig stimuli, mosjon og et naturlig ernærende kosthosthold kan hunden utvikle atferdsproblemer og få generelt lav livskvalitet. Her kommer tips og triks man måtte lure på ved trening av din firbente venn!

TIPS, TRIKS OG INFORMASJON

Allergi og hund

Vanlige symptomer på pelsdyr og hundeallergi er rennende, kløende øyne og tett eller rennende nese. Mange opplever også at de får tyngre for å puste. Vedvarende allergi kan utvikle seg til høysnue og astma. 

Kontakt

NORSK DYREMAT AS

NYLUND 30

4364 SIREVÅG

+47 03070
firmapost.provit@nortura.no

Naturlig hundemat

Gi hunden din naturlig hundemat. Provit er 100% rent norsk kjøtt, naturlig og enkel i bruk. Provit passer til alle raser uansett alder og aktivitetsnivå. Provit er også allergiforebyggende med smaks- og fornøydgaranti. Provit er hundemat med god samvittighet.

Provit på sosiale medier