PROVITS PRODUKTER

100% Norske råvarer

Det er helt naturlig å dekke hundens daglige energibehov gjennom naturlige råvarer, og dette ligger til grunn for alle Provit produktene. Om det er en godbit, noe å tygge på eller daglig fòring, så er den beste hundematen helt naturlig.

PROVIT frosset kjøtt, vom og kylling – energikilden som er best tilpasset hundens fordøyelse og energibehov!

PROVIT frysetørket vom – ren norsk vom av storfe med samme egenskaper som rå vom, men mer brukervennlig fordi man ikke trenger fryser.

PROVIT Boksemat – fullvitaminisert og glutenfri!
Brukes som fullfòr, tilskudd og smakstilsetning for alle typer hunder.

PROVIT Go’biten er et helnorsk produkt. Råvarene er hentet fra norske slakterier under streng kvalitets- og veterinærkontroll.

Våre tilskudd er utarbeidet og testet i samarbeid med veterinærer og oppdrettere i Norge.

Du bør vite hva hunden din tygger på, så gi noe naturlig! PROVIT er synonymt med 100% norske råvarer og produsert i Norge.

PROVIT Ekstra energi går også under navnene «Jaktlunsj» eller «Energibombe» på grunn av det høye innholdet av proteiner og fett.

PROVIT Naturlig Kattemat – Rene produkter av utvalgte proteinkilder uten karbohydrater.

Dette er rå og naturlig Norsk hundemat. Svært smakfullt og næringsrikt.

Naturlig hundemat!

En hund som spiser passe mengder storfevom og kjøtt har fast og lite avføring, fordi opptaket er høyere på storfevom og kjøtt enn på andre råvarer. Det er helt naturlig å dekke hundens daglige energibehov gjennom naturlige råvarer, og dette ligger til grunn for alle Provit produktene. Om det er en godbit, noe å tygge på eller daglig fòring, så er den beste hundematen helt naturlig.

Kategorisering rene produkter

Kontakt

NORSK DYREMAT AS

NYLUND 30

4364 SIREVÅG

+47 03070
firmapost.provit@nortura.no

Naturlig hundemat

Gi hunden din naturlig hundemat. Provit er 100% rent norsk kjøtt, naturlig og enkel i bruk. Provit passer til alle raser uansett alder og aktivitetsnivå. Provit er også allergiforebyggende med smaks- og fornøydgaranti. Provit er hundemat med god samvittighet.

Provit på sosiale medier