Provit har alltid har holdt seg til naturlige produkter uten kunstige tilsetninger, og blir ofte foretrukket av veterinærer i Norge. Livsstilssykdommer forekommer også blandt hunder, og sun mat basert på gode råvarer er like sentralt for hunder som mennesker. 

 

Provit Kosttilskudd Vet. er et naturlig tilskudd til hunder med svikt i bukspyttkjertelen (ekskrin pankreasinsuffisiens). Buksputtkjertelen har som primærfuksjon å produkserer fordøyelsesenzymer, og er livsviktig for at hunden skal ta opp tilstrekkelig med næring fra maten. Provit Kosttilskudd er finmalt buksputtkjertel fra storfe, skånsomt frysetørket for å ivareta råvarens gode egenskaper. Dette blandes i fòret til hunden og hjelper den å ta opp næringen fra maten. Dette produktet foreskrives og selges kun gjennom veterinær.  

 

Til hunder med allergi eller inntolleranse, er det viktig å vite innholdet i hundematen. Flere veterinærer bruker ren Provit storfevom som diet i perioder hvor hunden skal testes for forinntolleranse, og flere hunder lever gode liv kun på storfevom med vitamain- og mineraltilskudd etter gode resultater fra slike undersøkelser.

Mange av landets veterinærer bruker Provit Go'biten under konsultasjon. En fristende godbit er ofte det som skal til for god kontakt og velvilje fra hunden. Provit Go'biten er et sikkert valg både på smak og mattrygghet.

alle godbiter

 

 

 

 

"Jeg gir hundene naturlig hundemat,

da presterer de best"

Hilde Andresen, Trener og konkurrerer i weightpull

 

"Jeg har alltid brukt Provit,

og vet at det fungerer"

Lena Boysen, Norges mestvinnende hundekjører